Niksoftware

March 25, 2016  •  Leave a Comment

 

Google släpper den populära samlingen av redigeringsprogram helt gratis!
 

Google släpper Nik Software Collection helt gratis. År 2012 köpte Google Nik software, den populära  programsamlingen för bildredigering och även appen Snapseed från Nik. Redan då gick priset från 500$ ner till 150$ . Igår annonserade Google att man nu kan ladda ner hela samlingen helt gratis. Många tror att Google var enbart intresserade av Snapseed appen, och det tror jag med.  Väldigt få uppdateringar har gjorts sen köpet av Nik, och många misstänker att samlingen inte kommer att utvecklas vidare. Nik är dock fortfarande ett av de mest kapabla redigeringsprogram och ännu har jag inte hittat bättre svartvitt konverterare än Silver Efex pro, som ingår i samlingen. Nik funkar som insticksprogram i Lightroom och Photoshop. Om du redigerar dina bilder kan jag varmt rekommendera att du provar denna samling, den kommer att hjälpa dig att ta dina bilder till nya höjder.  Kom ihåg bara att som allt annat roligt i livet, är det bäst att använda den med måttlighet. "Less is more" är nyckeln till bra redigering.
 


 


 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June (1) July (1) August (1) September (1) October (1) November (1) December
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December