F-Skattsedel

August 22, 2016  •  Leave a Comment

F-skattsedel

MicfotoMicfoto

Hittills har Micfoto.se använd sig av Frilans Finans för att skicka fakturor. Det har varit ett smidigt sätt för mig att fakturera, då jag inte är fotograf på heltid. Jag jobbar inom skolan och bokar de flesta av mina fotosessioner på helger och ibland på kvällarna.

Då jag vill expandera min verksamhet och kunna erbjuda kunderna fler och bättre produkter. Har jag känt att det var dags att starta en ”Riktig” företag på deltid.

I fredags fick jag godkännande från skatteverket och jag har nu F-Skattsedel. Det känns jättebra och jag kommer att satsa på att erbjuda många fler produkter än vad jag erbjuder nu. Mer om det när det blir dags. Jag har mycket att läsa och mycket att lära mig nu, och kommer troligtvis att fortsätta fakturera genom Frilans Finans ett litet tag till. Tills jag har fixat allt som ska fixas och har en bra grepp om hur man driver ett företag.

Det första jag kommer att göra så fort jag känner att jag har koll på företaget är att komma med fina erbjudande, så håll koll efter det.

Fortsättning följer.

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June (1) July (1) August (1) September (1) October (1) November (1) December
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December