Bröllopsfotograf

January 06, 2016  •  Leave a Comment

MicFoto.se , Din bröllopsfotograf i Örebro

Nu har bröllopsfotografi fått sitt eget galleri på min hemsida.

Jag började fotografera bröllop 2015. Anledningen till att jag började så sent, är att jag var osäker om jag ville fotografera bröllop.

I bröllopsfotografi får man inte misslyckas, det går inte att boka om. Man har bara en chans att lyckas och jag ville vara säker på att mina fotografiska färdigheter var bättre än goda, innan jag kastade mig in i denna stil. Även då, var jag osäker om det var någonting för mig.

Jag bestämde mig för att ge bröllopsfotografi en chans sommaren 2015, och det visade sig att jag älskar det. Att få vara delaktig i en sån speciell dag, full med många vackra ögonblick och känslor, är verkligen en upplevelse som driver mig till att göra mitt bästa.

Hoppas vi ses sommaren 2016 

bröllopsfotografibröllopsfotografimicfoto.se , din bröllopsfotograf i Örebro


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June (1) July (1) August (1) September (1) October (1) November (1) December
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December