Mina vackra döttrar

June 27, 2015  •  Leave a Comment

Familj och barnfotograf i Örebro

Mina fina döttrarAtt få sina egna barn framför kameran är nog en av de större utmaningar för många fotografer. Jag lyckades övertala mina fina döttrar senast jag besökte de i Göteborg. Jag tror till och med att de tyckte att det var riktig kul.

Här kommer en "spontan" bild av mina döttrar, som agerade gärna modell för att få en naturlig och spontan känsla i bilden.

Som jag har sagt i förra inlägg, att få sina egna barn framför kameran är nog en av de större utmaningar för många fotografer. Jag lyckades övertala mina fina döttrar senast jag besökte de i Göteborg. Jag tror till och med att de tyckte att det var riktig kul.

 

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June (1) July (1) August (1) September (1) October (1) November (1) December
January February March April May June July August September October (1) November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December